RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Pembelajaran Kelas Peribadi (Wanita)

Aby Adawiah | Wednesday, May 09, 2018 |



---------------------------------------------------

Servis Mengajar Komputer (Mobile Class)

---------------------------------------------------



Kelebihan Kelas Personal  (khusus untuk wanita) :



~  Belajar harian 2 jam dengan bantuan 1 guru terlatih 1 pelajar

~  Pembelajaran Cepat Mahir walaupun peserta Zero Knowledge

~  Penerangan terperinci mengenai Format/Formula setiap program

~  Buku Nota Rujukan Lengkap Bergambar setiap program 

~  Bantuan Ulangkaji WhatsApp semasa belajar

~  Contoh-contoh Soalan Ujian diberikan setiap program



Siapa yang layak ikuti : Pelajar / Guru / Pekerja Awam @ Swasta / Bekerja Sendiri / Usahawan / Suri Rumah atau sesiapa yang berminat mendalami MS Office.




Mahir Dalam Masa Yang Singkat! Lebih 80% peserta MAHIR dengan pembelajaran dari rumah/pejabat dengan kursus yang diikuti serta membuat ulangkaji semula di rumah. Anda perlukan Mentor untuk berjaya jika tidak anda membuang masa mengkaji & terus mengkaji format-format di MS Office.



Penting :  Perlu sediakan Laptop di rumah & Pendrive (untuk memudahkan ulangkaji semasa kursus. Kemahiran perlu diulang berkali-kali sebagai syarat untuk MAHIR.



Berminat untuk belajar komputer dengan caj RM 25/jam secara personal bersama CikguCA? Layari www.komputerkuantan.com | Facebook : Kelas Komputer Kuantan



p/s : Adawiah Creative Solution (CA023138-W) menawarkan khidmat pembelajaran Modul MS Office kerjasama IPM Munshi berpengalaman lebih 10 tahun mengajar di IPM Munshi. Pembelajaran kelas bergerak terus ke rumah/pejabat peserta.

Cikgu Adawiah kini mengajar secara peribadi sejak November 2015 hingga kini
Ebook untuk program MS Word (Kelas Online)
Ebook untuk program MS Excel (Kelas Online)
Ebook untuk program MS PowerPoint (Kelas Online)
Kelas Online (Pembelajaran menggunakan WhatsApp Web)

Kelas Online (semakan semasa belajar)

Kelas Online (Cara membina Carta Pie)

Modul Bergambar MS Excel
Modul Bergambar MSWord
Modul Bergambar MS PowerPoint

Sesi penyerahan Sijil Komputer untuk staf Pasfa Indera Mahkota 8

Sesi penyerahan Sijil Komputer untuk staf Pasfa Indera Mahkota 8

Sesi penyerahan Sijil Komputer untuk staf Pasfa Indera Mahkota 8

Sesi pembelajaran Komputer untuk staf Pasfa Indera Mahkota 8
Sesi penyerahan Sijil di pejabat bersama peserta
Sesi penyerahan Sijil di rumah bersama peserta

Sesi personal coaching bersama Amalina di UTC

Sesi personal coaching bersama Anis di Balok

Sesi personal coaching bersama Insyirah di Balok
Sesi personal coaching bersama Nazirah di Balok

Sesi personal coaching bersama Puan Jannah di Kempadang

Sesi personal coaching bersama Rosninawani di Bandar Kuantan

Sesi personal coaching bersama Suriana di Kg Buaya

Sesi personal coaching bersama Syafiqah di Batu 12

Sesi personal coaching bersama Wardah di Tadika IM 5

Sesi personal coaching bersama Suzielawati peserta kelas Online

Sijil Kemahiran dari IPM Munshi

Belajar membina Resume Format Pengurusan Pejabat

Belajar mencetak atas sampul surat kosong

Belajar mengimbas (scan) untuk gambar/dokumen

Hasil kerja pelajar mencetak seribu sampul surat untuk kad hari raya

Belajar membina database kaedah Mailing (MS Word + MS Access)

Belajar membina akaun duit keluar/masuk

Menguji kepantasan menaip dalam tempoh 10 minit untuk 1300 patah perkataan

Belajar membina minit mesyuarat (setting numbering)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LipsMatte Mesra Solat

Aby Adawiah | Saturday, April 28, 2018 |

Hari ini saya nak buat review tentang produk yang saya beli online iaitu satu set lipsmatte yang mesra solat gituu serta bagi bibir cepat menggelupas dan kering sangat lah sesuai seperti saya ni haa.. Saya sebagai cikgu komputer personal nak jugaklaa nampak lawa hihi. Mana ada perempuan xnak lawa uolss.. 
.
Ini lipsmatte kedua saya beli alhmdulillah yg dulu pon elok jugak tapi saya nak cerita yang lipsmatte ni yang bestnya boleh mix warna dengan harga 3 jenis RM 69. Waw! Tawaran menarik ni lepas tu dapat pulak hadiah losyen makin cepat laa saya bankin walaupon promo tu belum mula.. Over nau katakan hahahaha..
.
Lipsmatte ni mesra solat maknanya laju jer nak cuci kalau kelas lepas Asar tu nak solat pon cepat x makan masa lama nak cuci. Solat diutamakan melawa ditingkatkan hihi.
.
Al kisah nak dijadikan cerita saya nak beli makanan lunch berhenti satu restoran ni ada sorang ustaz tu pandang tajam pada saya mesti dia kata budak ni dari planet mana ni nampak gothic jer solekannya ahahahaha.. Sejak ada lipsmatte ni pi kedai depan tuu jah nak pakai jugak.. Bak kata orang seperti dah jatuh cinta ewaahh ♡♡
.
Jom lihat apa♡


*LIP MATTE MESRA WUDUK YANG TAHAN LAMA SEKALI SAPUAN SERTA MERAWAT & MENCANTIKKAN BIBIR 💋💄*

9 Kelebihan Majraha Majestic LipMatte® :-

♡ Mengandungi ekstrak buah delima yang terbukti merawat & mengembalikan kecantikan bibir.
♡ Tiga (3) warna pilihan yang paling digemari & sesuai dgn wanita Malaysia.
♡ Tiada mengandungi gelatin haiwan.
♡ Teksturnya ringan & senang diratakan ke bibir. 
♡ Tidak melekat pada permukaan gelas.
♡ Tidak mengeringkan bibir.
♡ Mesra wuduk & senang dicuci.
♡ Penggunaan sehingga 5 - 8 jam.
♡ Gabungan 3 warna mewah !

1 Set -Dapat 3 Color Dalam Satu Harga RM 69 set 3 Color Yg Trendy!! 
♡ Nude ♡ Amazing Pink ♡ Daring Red 

Yg paling best uolls nak mix color pun boleh. Lipsmatte yg berasaskan ekstrak buah delima &vitamin E . Memberikan kesan kelembapan semulajadi pd bibir. Bibir lebih nampak lembap & lembut sepanjang hari. Serta, merawat bibir, terutama yg bibir kering. Tiada lagi bibir pecah-pecah, mengelupas sebab kering @ bibir hitam

Nota : Jangan sebarangan guna Lipmatte yang pembuatannya.





Yang ni saya pakai 3 caler aka 3 layer uols
Kotak lipsmatte ni jangan di buang boleh isi kapas untuk cuci mekap

Kepada yang nak dapatkan boleh hubungi akak manis kita ni Zamzani Arifah nama FB di beri atau lebih manja di sapa KakZam. Trust seller bila bankin barang sampai dengan cepat sebab saya biasa berurusan dengan kakzam yang cumil nih..
.
Nak order WhatsApp klik link ini ya !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Lenakan Harimu Dengan Mimpi Indah

Aby Adawiah | Wednesday, April 25, 2018 |

Kelebihan Bantal Leyna Flenaz Collection

Bantal leyna flenaz collection ialah bantal baru terus dari kilang. Bukan bantal second hand
Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi.
Bantal ini hanya dijual oleh Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai.

Kualiti dijamin 100% kualiti bantal yang terbaik.
Mempunyai LABEL/TAG LEYNA (Flenaz Collection) menandakan produk original.
Mempunyai zip di tepi bantal bertujuan untuk laraskan kegebuan bantal.
Jahitan kemas di tepi bantal dan piping
Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung.

Selesa dan tidak panas
Mudah untuk dicuci & cepat kering. Boleh dicuci oleh washing machine dan dikeringkan
Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang menyebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.
Ringan dan mudah dibawa kemana-mana
Lambang Lifestyle yang mewah dengan harga yang berpatutan.

Kepada yang nak dapatkan boleh hubungi adik maniss Nurizzati Raof trust-seller uolss, atau lebih mudah sayang-sayang semua klik je >> LINK << (Biru-biru) ni deh

Jom lihat testimoni & video di bawah :

Wah gebuu betul bantal yang saya baru dapatkan ni




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...